13 juni, 2006

TechEd, Dag 2

Första egentliga konferensdagen. De presentationer jag lyssnat på har varit allt från tråkiga till helt ok, men inget riktigt revolutionerande.

Den första var en Strategic Briefing med temat "Experience Breakthtrough with Microsoft Dynamics". En översikt över nya grejer i Dynamics-världen. En del av demona visade sig vara powerpoint-demon, fastän det var svårt att märka det eftersom de verkligen hade jobbat med att lägga in slides med expanderade listboxar etc. Fusk.

Under dagen blev det en del andra presentationer, bl.a. om kommande Windows Workflow och ASP.NET, kommande generationer av Business Process Management produkter (som i verkligheten handlade mest om BizTalk 2006 R2).

Expot öppnade vid lunch och såsom alltid på slika nördkonferenser var det en enorm rusning in på utställningsområdet för att få tag på all fin SWAG (för er icke-nördar: Stuff We Always Get. Prylar och gizmoz utställare delar ut för att locka folk till sina stånd) som utställarna hade. Det visade sig dock, efter en snabb scanning av området, att årets swagutbud var magert.

På kvällen var det expo-reception, dvs mat (wraps, korv, pasta etc.) och drycker (öl, vin) på expo-området.

Inga kommentarer: