26 februari, 2006

Katastrof!

Det är tammefan otroligt! Finland förlorade OS-hockeyfinalen mot Sverige efter att ha spelat ett slött och tafatt spel. De spelar som gudar mot övriga land i turneringen, men när Sverige är motståndare får man inget till stånd.

10-sekundersmålet. Hur många gånger har inte Sverige gjort samma trick? Vunnit face offen direkt i början ev en period och sen bara dragit iväg en kanon mot mål. Tusen? Och Finland bara står handfallet och tittar på. Att få in en kvittering mot Sverige i tredje period är ju omöjligt - Sverige är bäst i världen på bromshockey.

Det är helt enkelt så att Sverige har ett obrytbart psykologiskt övergrepp på Finland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry Johnny K...men ett silver är inte dåligt det heller! ;-)

Måste säga att båda lagen presterade jäkligt tråkig hockey. Deras båda semifinaler var ju flera klasser bättre...och så nu detta? *suck* Och jag som satt mina pengar på finländsk seger...*snyft*

Johnny Drama sa...

Sorry, Bejcon, men silver i detta sammanhang är ganska dåligt. Det värmer inte ens att Finland fick flest platser i All Stars. Eller att vi hade den bästa målvakten. Suck.

Peppe sa...

Jag föreslår att vi intalar oss själva att finalen igår helt enkelt inte hände. Eskapism och förnekande av fakta är den enklaste vägen ut...

Johnny Drama sa...

Vadå? Vilken final?

Johnny Drama sa...

Perkele, indeed.